Ponuda za saradnju

PONUDA ZA SARADNJU

Obaveštavamo Vas da ćemo u narednom periodu vršiti prijem novih članova koji se bave pisanjem i izradom radova i projekata. Molimo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem maila info@izradaradova.rs sa naznakom “Ponuda za saradnju“.

U prijavi je potrebno da navedete koju vrstu/vrste  radova izrađujete, oblasti u kojima pišete i potrebno je da pošaljete tri primera svojih radova kao referencu onoga što ste radili.

Nakon prijave dobićete detaljnije informacije o saradnji, očekivanjima i zahtevima koji budući članovi tima treba da ispunjavaju.

Sajt www.izradaradova.rs se izdvojio kao apsolutni lider u pružanju usluga pisanja autentičnih i kvalitetnih radova, a svi naši članovi su vredno doprineli tome naš sajt bude potpuno prepoznat i priznat prema navedenim kompetencijama.

Cilj našeg rada je, pored zadovoljstva klijenata, ostvarivanje dugoročne saradnje, a lične preporuke zadovoljnih klijenata su nam omogućile da opravdamo pruženo poverenje i budemo još bolji. Preko 2.000,00 poseta sajtu na mesečnom nivou potvrđuje naš profesionalizam i dobru praksu rada koju gradimo već 10 godina!

Zato, ukoliko smatrate da možete biti deo našeg tima, biće nam zadovoljstvo da nam se predstavite i pridružite!